Приготвяне : В загрят тиган с незалепващо покритие слагаме няколко капки олио и резена шунка. След като шунката се запържи от двете страни (до степен по желание), чукаме яйцето върху шунката. След запържването на яйцето от едната страна, го обръщаме и запържваме и от другата. Подготвяме двете филии, като накапваме лютив чили сос върху всяка от тях и нареждаме отгоре върху едната от тях тънко нарязания кашкавал, върху кашкавала подреждаме 2-3 стръка от пресния магданоз. Поставяме върху магданоза изпърженото яйце, отгоре подреждаме останалите стръкове магданоз (по желание – няколко пера пресен лук или резен червен лук, листа прясна салата), поръсваме с прясно смлян черен пипер и захлупваме с втората филия хляб. По желание филиите могат предварително да се запечат на тостер.
We enjoy food and you need to as well. Try our recipes at home and you will experience a bit of many cultures...
петък, 25 май 2012 г.
Sandwiches - Сандвичи
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар